ENGLISHMunkatársak

1969-ben született Budapesten. Író, irodalomtudós, irodalomszervező, szerkesztő. Az Eötvös József Gimnáziumban érettségizett Budapesten. Magyar–orosz–angol szakot végzett az ELTE-n, s 2002-ben szerzett PhD fokozatot ugyanott az Általános Irodalomtudomány programban. Tanított az Eötvös József Gimnáziumban, a Miskolci Egyetem Modern Magyar Irodalom Tanszékén, majd a Balassi Bálint Intézet Hungarológia Tanszékének volt a vezetője. 

1971-ben született Pakson. Irodalmár, szerkesztő, prózaíró. A Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban érettségizett. Magyar–német szakon végzett az ELTE-n. A Palimpszeszt Kulturális Alapítvány kuratóriumi elnöke, 2006 óta PRAE.HU Kft. ügyvezetője, a Prae irodalmi folyóirat és a PRAE.HU általános művészeti portál főszerkesztője.


Gyakornok. Az 5K Íróiskola végzett hallgatójaként adminisztrációs és oktatásszervezési feladatokban vesz részt. Kolozsváron fej ezte be egyetemi tanulmányait, magyar, angol, majd spanyol és olasz irodalom szakon. Ezt követően Budapesten a Közép-Európai Egyetemre járt gender szakos PhD-hallgatóként. Fordít és tolmácsol, több publikációja megjelent a Litera.hu-n, és interjúkat is készít.

 

Debreceniből lett budapesti, jogászból lett újságíró.

Maga is tanult kreatív írást.
Az Éva Magazin szerkesztője.

Az 5K Központ munkáját a háttérből mint sajtómunkatárs segíti, és magazincikk-írás terén vállal konzultációt.1983-ban születtem, tanulmányaimat a PPKE BTK magyar-német szakán végeztem.  Az 5K Központban oktatásszervezőként dolgozom.

Emlékét szeretettel őrizzükBudai Katalin az 5K nemzetközi projektjeinek kidolgozásában és lebonyolításában vállalt tevékeny részt.