ENGLISHHírek
Kéziratvéleményezés
Megosztás

Konzultáció és tanácsadás

2015. 12. 16

Megmutatná valakinek, mielőtt elküldi a kiadónak? 
Már elküldte több helyre is, de nem feleltek?
Bizonytalan, hogy vajon a szövege nem jó, vagy csak nem a megfelelő helyre, nem a megfelelő időpontban, nem a megfelelő embernek küldte el?
Most a megfelelő helyen jár: segítünk!


Az 5K Központ szakértői és szerkesztői kéziratolvasó és -véleményező szolgáltatást nyújtanak, teljesen kezdő íróknak és haladóbbaknak is.
Professzionális, őszinte és a fejlődést lehetővé tevő véleményt kínálunk a kéziratáról. 

Saját tapasztalatból is tudjuk, hogy a kiadók szinte soha nem érnek rá az ismeretlen szerzők által beküldött kéziratokat finomítani, javítani; nem foglalkoznak a nem kész kéziratokban rejlő lehetőségekkel: a kész szöveget akarják. 
Nekik az a dolguk.
A mi dolgunk más.
Mi kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit írt, és tanácsaink éppen azt a kicsi lökést adják meg, amelyre ahhoz van szükség, hogy a szövege figyelemfelkeltő potenciálja nagyobb legyen.
Lehet, hogy húzni kell egy kicsit, vagy éppen bővebben kifejteni valamit, lehet, hogy nem sikerült végig megtartania az egységes stílust, és az is lehet, hogy a kézirata formája hagy maga után kívánnivalót.
Több szem többet lát!
Várjuk a kéziratát!

Kérjük, olvassa el az útmutatónkat és küldje el a kéziratát emailben.

Útmutató a kéziratok beküldéshez
A kéziratot emailben, pdf-ben, 12-es méretű, jól olvasható típusú betűvel (Cambria, Times New Roman), másfeles sortávolsággal, 2,5 cm-es margókkal, számozott oldalakon várjuk.

Az email tárgyába kérjük írja: „Kéziratvéleményezés”

Kérjük, mellékeljen egy rövid ismertetőt is magáról (maximum egy oldalt).

Az első néhány oldal elolvasása után küldjük el Önnek árajánlatunkat.