ENGLISHHírek
Kreatív írás középiskolásoknak
Megosztás

2013. 07. 01

 
Újra indul!Az órákon mindenkinek a legmegfelelőbb formát igyekszünk megtalálni saját írói stílusának megtalálásához. A tanulók változatos gyakorlatokat kapnak, amelyek mindegyike abból indul ki, hogy kit mi érdekel, merre indulna, összeillesztve azzal, amit a szövegeiből, írásaiból kirajzolódni látunk.

Gyakorlatok: stílusvariációk, tematikus megkötések, ugyanannak a szövegnek az átdolgozása megadott szempontok szerint stb.


Oktató: Menyhért Anna, Csobánka Zsuzsa, Nagy Gabriella

Időpont: várhatóan keddenként délután (de egyeztetés szerint)

Csoportok / helyszínek: az 5K belvárosi helyszíneinek egyikén szervezett tanfolyamon kívül vállaljuk a tanfolyam más helyszíneken való megtartását is, amennyiben kisebb csoportok (4-10 diák) ezt igénylik. Kérjük, érdeklődjenek a tanfolyamszervezők számára kínált kedvezményről vagy jutalékről.
Lehetőség van arra is, hogy vidéki helyszíneken 2-3 szombati alkalomra öszevonva tartsuk meg a tanfolyamot. Kérjük, ezzel kapcsolatban is keressenek minket!


Részvételi díj: 30.000,- +Áfa (bruttó 38.100 Ft) / 10 alkalom

Jelentkezés: a kitöltött jelentkezési lap elküldésével vagy emailben (5kkozpont@5kkozpont.hu)

Az 5K Központ kurzusai esetében a részvételi díjat az 5K Központ Kft. CIB Banknál vezetett 10700691-66762614-51100005 számú bankszámlájára várjuk, illetve lehetőség van csekken vagy személyesen befizetni.