ENGLISHHírek
Létrejött az 5K Központ
Megosztás

2011. 08. 31

A kreativitás örömforrás lehet. Felnőttek, kicsi gyerekek és diákok egyaránt maguk is eljuthatnak a számukra leginkább megfelelő kreatív kifejezésmódokig – ám könnyebben elsajátíthatják őket, ha hozzáértő tanárok segítik őket ebben a folyamatban, és mások példáit is megismerhetik. Ezért jött létre az 5K Központ.


A Központban kortárs írók, költők, művészek és művészettel foglalkozó szakemberek vezetésével indulnak kurzusok, melyek közt minden művészet iránt fogékony ember megtalálja a saját érdeklődésének megfelelőt.

kultúra és a kreativitás nem csak a magánéletben fontos, nem csak boldogságforrás – bár már ez is épp elég érv ahhoz, hogy az ember a művészet különböző megjelenési formáival kapcsolatba kerüljön. Újabban a piaci folyamatokban is megjelenik a művészet, a reklámkommunikációt például néhány cég a művészetelmélet és nyelvpszichológia felől közelíti meg.

A közös művészeti élmények például összehozzák az egy cégnél dolgozó embereket, könnyebb lesz az egymás közti kommunikáció. Továbbá a kreatív munkatársak a cég sikerében, kommunikációs munkájában is eredményesebben tudnak részt venni. Ezért ajánljuk a kultúra közelhozását vállalatoknak, csoportosan is.

Tudjuk, hogy hozzánk és tanárainkhoz hasonlóan az 5K Központ hallgatói is nyitott, sokoldalú emberek, akik a partneri viszony, a komoly munka és a párbeszéd hívei.

Az 5K Központ alapítói – Lóránd Zsófia, Menyhért Anna és Balogh Endre – több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kreatív írás, a kommunikáció és a művészettudományok terén.