ENGLISHHírek
Kreatív írás kurzusok minden korosztálynak
Megosztás

írással kapcsolatos szolgáltatások, ghostwriting

2015. 12. 29

A kreativitás örömforrás lehet. Felnőttek, fiatalok és kicsi gyerekek egyaránt eljuthatnak a számukra leginkább megfelelő kreatív kifejezésmódokig, főleg, ha ebben a folyamatban megfelelő támogatást kapnak.


Az 5K Központ olyan rövidebb és hosszabb kurzusokat kínál felnőttek és gyerekek számára, amelyek az ember kreativitásának és önkifejezésének kibontakozását szolgálják, valamint lehetővé teszik a személyes és szakmai életben való fejlődését.

Az 5K Központ munkatársai több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kreatív írás, a kommunikáció és a művészettudományok terén. Oktatóink és író-szakértőink nyitott, sokoldalú emberek, akik a hangsúlyt a párbeszédre, a partneri viszonyra és a komoly munkára helyezik.

Az 5K Központban kortárs írók, költők, művészek és más szakemberek vezetésével folyamatosan indulnak kurzusok, amelyek közt minden korosztály megtalálhatja a saját érdeklődésének megfelelőt.

Továbbá lehetőség van a művészeti, kommunikációs és önismereti képzések, workshopok és tréningek külső helyszínen való megtartására, ezért iskolák, tanárok és cégek jelentkezését is várjuk!

Egyéb szolgáltatásaink: személyes vagy Skype konzultáció, tanácsadás, ghostwriting, lektorálás és egyéb írással kapcsolatos szolgáltatások. Segítünk, ha keresi a szavakat a mondandójához!